Wie ben je, wat wil je en waarom wil je dat?

Leer teams onderlinge verschillen waarderen en benutten en creëer een werkomgeving waar innovatie, creativiteit en productiviteit alle ruimte krijgen.
Korte tekst over je geliefde tool Insights Discovery.

Insights Discovery Training

Training – Insights Discovery

Investeer in medewerkers en geef hen de middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren.

meer…

Coach Insights Discovery

Coaching

Kom tot bloei en durf te groeien. Krijg inzicht in jezelf, je gedrag en handelen. Herken thema’s, patronen en blokkades. Wie ben je en wat wil je?

meer…

HR Consultancy

Interim HR-advies op het snijvlak van project management, Learning en (Talent) Development.

meer…

Insights Discovery

Insights Discovery is een toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel, professionals inzicht geeft in henzelf en anderen. Het is een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. De kleurentaal van Insights Discovery is makkelijk te begrijpen en te onthouden.

EQ Line is gecertificeerd Insights Discovery-trainer en biedt naast maatwerk de volgende trainingen aan:

  • Training Persoonlijke Effectiviteit
  • Training Team Effectiveness
  • Training Feedback geven – Discovery Full Circle
Training Coaching HR Consultancy

Training Coaching HR Consultancy

Over Eline

Mijn grote passie is de relatie met de mensen waarmee ik samenwerk. De verbinding tussen mij en de ander, het durven raken van diepere lagen en samen een uitdaging aangaan, is waar mijn kracht ligt.

Ik ben in staat om tot de kern van de vraag of het probleem te komen, hier richting aan te geven en samen aan te werken. Met warmte, humor, veerkracht en een sturende hand omarm ik de opdracht die voor mij ligt.

Wat zeggen mensen over Eline

Continue werd iedereen gerustgesteld dat alle besproken aspecten geen waarde-oordeel inhielden. We namen elkaar daarom niet de maat, maar werden door Eline gestimuleerd begrip voor elkaars temperament, denkwijze en persoonlijke signatuur te kweken.

Haar warme, menselijke stijl werkt heel ontwapenend, zonder boodschap uit het oog te verliezen. Ze bracht doorbraken in soms jarenlang lopende issues, wist de organisatie mee te krijgen, zonder het algemeen belang, de organisatie en de HR functie uit het oog te verliezen.

© Copyright - eq line - Created by iStandOut